Handleiding Webcamconsult

  Deel 2: Dashboard

  U ziet hieronder een overzicht van de menublokken in het dashboard van Webcamconsult.

  Dit overzicht is compleet, d.w.z. geldt voor alle rollen tezamen. Welke onderdelen u te zien krijgt is afhankelijk van de aan u toegewezen rol: Organisatiebeheerder, Afdelingsbeheerder of Behandelaar.

  Het menu "mijn Organisatie" is grotendeels bestemd voor de Organisatiebeheerder. In grotere organisaties is dat vaak een applicatiebeheerder. Daarin worden de instellingen geconfigureerd, en afdelingen en medewerkers (behandelaren en afdelingsbeheerders) aangemaakt. Tevens worden betalingsinstellingen en widgets aangemaakt en beheerd voor plaatsing op uw website of portal.

  Support

  Mocht u na raadpleging van deze handleiding toch nog vragen hebben, neem dan contact op via ons online support systeem.

  Spreekkamer

  Spreekkamer

  Mijn organisatie

  In dit blok beheert u de diverse organisatorische instellingen van uw eigen webcamconsult omgeving.

  Mijn profiel

  Hier kunt u uw profielgegevens aanvullen:

  • Algemene gegevens zoals naam en telefoon;
  • Uw wachtwoord aanpassen voor de online spreekkamer;
  • Een profielfoto uploaden;
  • Uw afdeling en uw rol kiezen.
  Twee factor authenticatie en single sign on
  Mijn pakket
  Mijn organisatie
  Afdelingen
  Vragenlijsten
  Medewerkers
  Gebruik

  Agendabeheer en spreekkamer

  Deze menusectie zal in de praktijk het meest gebruikt worden door de Afdelingsbeheerder. Hier worden contact- en afspraak gegevens van cliënten bijgehouden. In het geval u een koppeling heeft met uw cliënten-, EPD- of CRM-systeem dan vervalt meestal dit menublok.

  Vandaag

  Hier ziet u een overzicht van de afspraken die vandaag gepland staan. Per afdeling/behandelaar overzichtelijk in kleuren weergegeven.

  Spreekkamer
  Berichten
  Afspraken
  Snelconsult
  Beschikbaarheid
  Cliënten
  Externe deelnemers

  Cliëntteksten

  Het Webcamconsult systeem toont op verschillende momenten mededelingen of berichten aan uw cliënten. In deze menusectie kunt u deze berichten zelf aanpassen naar uw eigen smaak en situatie.

  Dienstmededelingen

  Deze mededelingen kunt u zelf instellen waarna ze zichtbaar worden voor wachtende patiënten in de online wachtkamer. Dit is handig als u bijvoorbeeld 10 minuten uitloop heeft. U dient de mededeling na afloop wel te verwijderen.

  Per 1 oktober 2021:

  De dienstmededelingen, of de functionaliteit om realtime berichten te tonen in de wachtkamer, is uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om voor afdelingsafspraken een mededeling te tonen. Daarnaast is het mogelijk om een vervaldatum in te stellen voor een dienstmededeling. Na deze vervaldatum wordt de mededeling nog wel bewaard, maar niet meer getoond. Daarnaast is er een knop toegevoegd om alle mededelingen tegelijk weg te halen.

  Wachtkamerinfo
  Standaard mails
  Contactinformatie

  Ondersteuning

  In dit menu kunt u contact opnemen met ons via ons of een probleem/vraag stellen met betrekking tot het gebruik van uw Webcamconsult omgeving.

  Installeer plugins

  Op deze pagina vindt u plugins voor google Chrome en Firefox om scherm te kunnen delen. Deze moet u liefst van te voren installeren. De desbetreffende links leiden u naar de pagina van de plugin in de extensiebibliotheken van respectievelijk Chrome of Firefox.

  Voor Microsoft Internet Explorer 10 of hoger wordt automatisch een plugin in geinstalleerd als u de hardwaretest doet, via de knop rechtsboven op uw webcamconsult site.

  Safari op de apple Mac computers/laptops ondersteunt schermdelen helaas niet. ook wordt schermdelen niet ondersteund op tablets en smartphones.

  Contact
  Stel een vraag

  Handleiding deel 1: Algemeen

  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.