Nieuw voor patiënten. Webcamconsult cliënt-app

• Toegang tot de doorlopende chat. De patiënt kan appen en de berichten komen in het chatkanaal van de patiënt binnen bij de behandelaar en zijn afdeling.
  • De cliënt-app biedt patiënten de mogelijkheid om op een smartphone of tablet eenvoudig de Webcamconsult afspraken te zien die door uw organisatie zijn geboekt.
  • Het is mogelijk om de patiënt toegang te geven tot verschillende behandelaren/afdelingen. In dat geval blijven de chatgesprekken van elkaar gescheiden.

Let op: De chat is niet bedoeld voor noodberichten