Stel hier uw vraag aan Webcamconsult

  Contactinformatie en vragen over webcamconsults

  Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen over het gebruik van Webcamconsult.com in uw praktijk of bedrijf? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Nota bene: dit is niet bedoeld voor vragen over consult afspraken of van medische aard, deze worden door ons niet beantwoord!

  Vul hier uw naam in
  Vul aub een geldig e-mailadres is zodat we uw vraag kunnen beantwoorden
  Ongeldige invoer
  Onderwerp van uw bericht
  Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk uw vraag of bericht.
  Door via deze pagina uw gegevens naar ons te versturen, geeft u aan dat u akkoord gaat met de privacy verklaring voor gebruik van website en diensten van Webcamconsult BV

  Disclaimer: dit formulier is bedoeld voor zorgverleners en zakelijke dienstverleners die gebruik maken van of geïnteresseerd zijn in het gebruik van Webcamconsult.com in hun praktijk of bedrijf. Dit formulier is uitdrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van medische vragen of om in contact te komen met een arts.

  Meer weten over alle functionaliteiten? Zoals veilig beeldbellen en chatten, onze digitale spreek- en wachtkamers, het inloopspreekuur, realtime vertalen, het online afspraken boeken en afrekenen? Klik dan hier. We worden niet voor niets wereldwijd door zoveel zorgaanbieders vertrouwd.

  Webcamconsult BV
  Heveland 9
  4617 MA Bergen op Zoom

  0164-794500
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  KvK nummer:67385508
  IBAN: NL53 INGB 0006347619
  BIC: INGBNL2A
  BTW nummer: NL852750894B01

  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.