Abonnementen Webcamconsult

  De dienst Webcamconsult wordt u aangeboden als abonnement. U kunt hieronder kiezen uit de meest voorkomende standaard abonnementen welke u online kunt bestellen en betalen. Het tarief wordt bepaald door het aantal behandelaren, waarbij elke behandelaar zijn eigen spreekkamer heeft. Inbegrepen: onbeperkt aantal cliënten, afspraken en video minuten.

  Abonnees houden we per e-mail op de hoogte van updates, (verlopen van) abonnementen en tips voor het werken met Webcamconsult.

  Bent u zelfstandig (ZZP)? Dan hebben we een speciaal abonnement voor u: Freelancer.  Mocht u een andere voorkeur hebben gebruik dan de selector hieronder of vraag een offerte aan.

  Als u nog geen account heeft wordt dat tijdens de aanvraag voor u aangemaakt. Klik hier voor de functionaliteit en syteemvereisten. 
  Mocht u een licentie voor meer dan 5 behandelaren nodig hebben of andere specifieke wensen neem dan contact op met ons.

   

  Heeft u al een account?

  Indien u reeds een (proef)abonnement heeft dan dient u eerst in te loggen. Daarna kunt u op deze pagina uw keuze maken.

  Freelancer
  14.95
  1 spreekkamer voor zelfstandige zonder personeel
  1 maand abonnement
  € 14,95 per maand
  Webcamconsult 4
  255.15
  4 spreekkamers
  3 maanden abonnement
  € 85,05 per maand
  Webcamconsult 2
  137.70
  2 spreekkamers
  3 maanden abonnement
  € 45,90 per maand
  Webcamconsult 5
  299.25
  5 spreekkamers
  3 maanden abonnement
  € 99,75 per maand
  Webcamconsult 3
  195.75
  3 spreekkamers
  3 maanden abonnement
  € 65,25 per maand

  Of maak een keuze:

  Starting with Webcamconsiult

  De maandtarieven zijn afhankelijk van aantal gebruikers (= spreekuurhoudende behandelaren met elk eigen spreekkamer), er zijn geen verdere kosten aan het gebruik verbonden (aantal clienten, afspraken en videotijd is onbeperkt). Prijzen zijn exclusief BTW. Aan het einde van de 1 of 3 maands periode ontvangt u automatisch bericht van ons met de vraag of u het abonnement wenst te verlengen. Indien u niet verlengt en betaalt stopt het abonnement automatisch op de einddatum.

  Indien via deze pagina's een abonnement neemt, gaat u akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden voor gebruik van website en diensten van Webcamconsult BV.

  Wilt u een offerte?

  Naast de standaard online af te sluiten abonnementen hebben wij uiteraard ook mogelijkheden om u op maat te bedienen. Zo is het mogelijk om elk gewenst aantal gebruikers (behandelaren, elk met eigen spreekkamer) en elke gewenste periode op te nemen in een abonnement, waarbij de maandtarieven per gebruiker gaan variëren afhankelijk van volume. Ook is het mogelijk om bijzonder maatwerk voor u uit te voeren zoals een eigen whitelabel template ontwerp met eigen domein of een koppeling met uw EPD, CRM of EPD systeem. Verder bieden wij aan grotere organisaties een service level agreement (SLA). Mocht u vragen hebben of een aanbieding op maat wensen, neem dan contact op met ons.

  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.