Webcamconsult: het beeldbellen voor de zorg

  Zet Webcamconsult in voor beeldbellen in de zorg

  Het bespreken van onderzoeksresultaten kan behalve met een fysieke afspraak ook via beeldbellen.Ook een andere vervolgafspraak kan net zo goed of zelfs beter door gebruik te maken van beeldbellen. Beeldbellen bespaart de patiënt tijd, stress van de wachtkamer en het reizen zelf. Zekervoor mensen die slecht mobiel zijn een uitkomst.

  De patiënt bepaalt

  Als u beeldbellen van Webcamconsult inzet, kunt u een vervolg afspraak online laten plaats vinden.De patiënt hoeft dan niet meer naar de arts of verpleegkundige te komen. De secretaresse maakt de afspraak en boekt de afspraak, zoals normaal, in de agenda van de arts of verpleegkundige. In de agenda van de arts/verpleegkundigen kunnen webcamconsulten geclusterd worden, zodat de arts/verpleegkundigen een aantal van deze consulten (efficiënt) achter elkaar kan doen. Door het gebruik van beeldbellen via Webcamconsult zal het service niveau aan de patiënt toenemen en alsmede de efficiency van de behandelend arts.Bestanden deelt u eenvoudig. En door het delen van een scherm kunt u een ingewikkelde polis toch goed uitleggen. U verhoogt zo eenvoudig de tevredenheid van uw klanten. Een gesprek per webcam: een goed idee.

  Hoe werkt beeldbellen met Webcamconsult

  U sluit een abonnement af voor een periode van drie maanden en dan kunt u aan de slag. U hoeft geen software te installeren. Uiteraard kunt u het beeldbellen eerst uitproberen met een gratis proefaccount. In Webcamconsult legt u vast wanneer welke behandelaar welke patiënt wil spreken en zien. De patiënt krijgt de afspraak per mail bevestigd. In deze mail zit een link naar Webcamconsult, op het moment van de afspraak meldt de patiënt zich door op de linkt te klikken. Hij komt eerste in een virtuele wachtkamer en vervolgens in de virtuele spreekkamer als de behandelaar dit aangeeft. Het beeldbellen kan beginnen.

  Hoe kiest u een online video consultplatform? En hoe implementeert u dit zonder problemen? U vindt het in deze whitepaper.

  Groeps_consult_ipad.png

  Lees over kiezen en implementeren

  Hoe kiest u een online video consultplatform? En hoe implementeert u dit zonder problemen? U vindt het in deze whitepaper.

  Belang van privacy en veiligheid

  Webcamconsult is zich zeer bewust van het belang van privacy en veiligheid en voldoet aan NEN7510. We zijn een Nederlands bedrijf met servers in Europa. De online consults worden niet opgeslagen, waardoor geen informatie in verkeerde handen kan komen.


  Download de patiëntenfolder


  Interview dr van Gerwen (Omroep Zeeland)


  De dokter en het internet (Cutis Cura)


  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.