Webcamconsult
  brengt arts en patiënt
  veilig bij elkaar
  • Veilig beeldbellen en chatten (NEN7510, ISO 27001)
  • Met ieder systeem (o.a. EPD) te integreren
  • Eenvoudig in gebruik

  THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!


  Want to make your website more attractive? Get a stunning hero
  section with the Slideshow addon in SP Page Builder Pro.
  It’s easy, fast, and gorgeous.

  LEARN MORE

  Webcamconsult, marktleider in beeldschermzorg

  Webcamconsult is de betrouwbare keuze op het gebied van zorg op afstand. Waarom? Omdat onze oprichters zelf werkzaam zijn in de zorg, en weten welke eisen en wensen behandelaren en cliënten of patiënten aan beeldschermzorg stellen. Meer en meer worden onze communicatiemiddelen ingezet. O.a. ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en arbodiensten ondersteunen wij met beeldbellen, videoconsulten en chatfunctionaliteit. Ons systeem is beschikbaar in negen talen en jaarlijks verwerken tot grote tevredenheid miljoenen videogesprekken. En alles is erop gericht de behandelaar en cliënt/patiënt laagdrempelig en veilig met elkaar te laten communiceren.

  Beeldbellen in zorg Webcamconsult
  laagdrempelige software communicatie patiënt arts Webcamconsult
  Integratie met EPD patientportaal Webcamconsult
  App en chat patient en arts zorginstelling chronische zorg Webcamconsult
  veiligheid data, privacy webcamconsult
  online afrekenen webcamconsult

  Meteen aan de slag met Webcamconsult. Het proces van de behandelaar staat centraal. Voor behandelaar, cliënt of patiënt eenvoudig in gebruik.

  Webcamconsult is eenvoudig te integreren (via een api) met uw webapplicaties, patiëntportalen en (verzuim)software.

  Veilig chatten via App en in de online wacht- en spreekkamer

  functionaliteit beeldbellen zorg ziekenhuis Webcamconsult

  Via een inloopspreekuur of op afspraak een videoconsult starten. Cliënten kunnen ook zelf online afspraken inboeken op tijdstippen dat de behandelaar beschikbaar is.

  Indien gewenst kan er vooraf online worden afgerekend via alle gangbare betaalsystemen.

  Webcamconsult is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Dit beschermt de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie.

  Van, voor en door zorg!

  Onze oprichters zagen dat het niet noodzakelijk was om patiënten voor iedere afspraak langs te laten komen. Een groot deel van de consulten bleek prima geschikt om via videoconsult af te handelen. Met als voordeel, geen reistijd voor de patiënt en een efficiëntere workflow voor de behandelaar. Zeker in een tijd waarin meer zorg geleverd moet worden tegen minder kosten, is de inzet van een webcamconsult onmisbaar.

  Wij passen ons aan, niet u.

  In de zorg wordt gewerkt met een elektronisch patiënten dossier (EPD). Wij hebben Webcamconsult zo ingericht dat het met ieder elektronisch systeem in de zorg te koppelen is. Werkt u met een andersoortige applicatie? Wij doen er alles aan om te zorgen dat ook u met Webcamconsult kunt werken. Weten hoe dit in de praktijk werkt? Lees dan onze klantcase over de samenwerking met Medify en Meander Medisch Centrum.

  Webcamconsult nieuws & updates

  Webcamconsult wordt gebruikt bij o.a.:

  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.