Wij zoeken partners

  Word partner/reseller van Webcamconsult!

  Bent u ontwikkelaar of verkoper van software en/of communicatie oplossingen in de Zorg of zakelijke dienstverlening? Verzorgt u daarmee een platform tussen specialisten en hun cliënten waar afspraken worden gemaakt en andere interactie plaatsvindt? Dan heeft u ongetwijfeld nagedacht over de mogelijkheden om videocommunicatie te bieden aan uw klanten. Nu is dat een bijzonder specialistisch terrein waar je niet zomaar een oplossing voor ontwikkelt. Die oplossing vindt u bij ons!

  Webcamconsult heeft vanaf 2013 doorlopend gewerkt aan een stabiele oplossing om specialisten en clienten tot elkaar te brengen door het laagdrempelig faciliteren van videocommunicatie met alle daarbij horende functionaliteiten. Deze oplossing kunt u eenvoudig aanbieden aan uw klanten door partner te worden van Webcamconsult, waarbij u onze diensten eenvoudig kunt integreren in uw eigen platform.

  White label

  Met onze white label oplossing kunt u Webcamconsult aanbieden niet alleen met uw eigen logo en in de look & feel van uw organisatie maar ook helemaal op uw eigen internetdomein en uw eigen mail afzender. Uiteraard is het ook mogelijk om Webcamconsult uit te breiden met branche specieke software, die wij eventueel in-house voor u kunnen ontwikkelen en integreren. Webcamconsult kunt u als een module in uw eigen platform opnemen, waarbij de gebruiker svia "single sign on" direct vanuit uw applicatie kunnen beeldbellen via Webcamconsult. U kunt uw eigen tariefstelling hanteren. In overleg bepalen we de verdeling van eerste- en tweedelijns service taken.

  Beheer

  Wij beiden onze partners een eigen beheeromgeving in de cloud. U kunt dan zelf uw klanten aanmaken, kiezen uit soorten abonnementen en de einddatum installen. Ook kunt u voor eerstelijns support zelf direct een aantal handelingen verrichten via ons partnerplatform

  API

  Webcamconsult kunt u ook geheel of gedeeltelijk integreren in uw eigen software. Hiervoor is een standaard API beschikbaar zodat dit snel en relatief eenvoudig is te realiseren. U bespaart daarmee aanzienlijk op uw ontwikkelingskosten en loopt geen risico’s bij de implementatie. Met Webcamconsult voegt u een toekomstbestendige innovatie toe aan uw software voor het voeren van online video gesprekken. Een grote toegevoegde waarde voor uw dienstverlening, die eenvoudig in gebruik is en voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot privacy en veiligheid.

  Voorbeeld

  Het e-health platform ‘Jouw Omgeving’biedt naast behandelprogramma’s,cliëntendossier verschillende communicatiemogelijkheden. Voor beeldbellen is Webcamconsult geïntegreerd. Met één keer inloggen is de functionaliteit beschikbaar.

  Meer weten?

  Wilt u meer wilt weten over de mogelijkheden van Webcamconsult? Neem dan contact met ons op.

  partnership.jpg

  Voordelen partnership

   

  1. 100% NL
  2. Geen eigen ontwikkelkosten en risico's
  3. Stabiel en veilig platform (ISO27001/NEN7510)
  4. Zelf klanten/gebruikers aanmaken en beheren
  5. Eenvoudige integratie
  6. Te customizen
  7. Kies eigen tariefstelling

  Meer weten? Contact

  Integratie: API

  Indien u de Webcamconsult dienst wilt integreren dan kunt u gebruik maken van onze API. U kunt daarmee eenvoudig mutaties in clienten, behandelaren en afspraken koppelen. 

  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.