[yee_row ex_class=""][yee_column width="1/1" ex_class=""][yee_text_block css_animation="no" ex_class="" widget_padding="eyJwYWRkaW5nLXRvcCI6IjAiLCJwYWRkaW5nLXJpZ2h0IjoiMCIsInBhZGRpbmctYm90dG9tIjoiMCIsInBhZGRpbmctbGVmdCI6IjAifQ==" widget_margin="eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMCIsIm1hcmdpbi1yaWdodCI6IjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJtYXJnaW4tbGVmdCI6IjAifQ=="]

  Webcamconsult app

  Met de webcamconsult app kunt u via uw iPhone of iPad naar het online spreekuur van uw arts of medisch behandelaar.

  U krijgt van uw arts, polikliniek of ziekenhuis een mail ter bevestiging van uw webcamconsult afspraak. In deze mail is een link opgenomen via welke u naar het online spreekuur kunt (een half uur voor de afgesproken tijd kunt u al terecht).

  Indien u de mail via uw iPhone of iPad heeft geopend, dan zorgt de link er voor dat de Webcamconsult app automatisch wordt geopend. U bevindt zich dan in de wachtkamer totdat de arts of behandelaar u naar het online spreekuur overschakelt.

  Afhankelijk van de beschikbare bandbreedte van uw netwerk zal het videobeeld automatisch aangepast worden.De eerste keer dat u in de wachtkamer komt krijgt u automatisch een instructiefimpje te zien.

  [/yee_text_block][/yee_column][/yee_row]
  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.